AZ IGAZÁN MAGYAR GIN
A pirospaprika Magyarország ikonikus fűszere, a magyar konyha védjegye. Békéscsabán minden évben több tízezer ember ünnepli a csabai kolbász készítés tradícióját. Helyi pálinkafőzdeként mi sem volt természetesebb és merészebb, mint a kolbászkészítés alapfűszerével, a paprikával gint készíteni.
Álmodtunk egy gint, ahol a fűszerek kiegészítik a paprika édességét és frissen desztillálva megőrzik annak karakterét. A felhasznált bíborpiros paprika jellegzetes illatát, édességét és zamatát a rozmaring, kubebabors, szerecsendió és szecsuani bors öleli körbe, ahol a boróka ennek a ginnek a tökéletes aláfestése.
A paprikákat a közelből, Szeged környékéről vásároljuk, ahol a napsütéses órák száma és a talajadottság miatt az ország legkiválóbb paprikái termeszthetők. Ez a különleges ital nem csupán egy gin, hanem egy gasztronómiai élmény, ahol a pirospaprika, mint a magyar konyha kiemelkedő ikonja, 19 kiváló fűszer társaságában bemutatja édeskés, fűszeres ízeit. Remek választás lehet, ha Ön vendégeinek egy igazi magyaros különlegességet szeretne bemutatni.