Villa Gyetvai
Borainkat Demjén Gábor borászunkkal úgy készítjük, hogy a lehető legtisztábban mutassák meg a szőlő eredeti, természetes karakterét. A gyümölcsös ízek megőrzésével a helyi terroir egyedi adottságait és a szőlőfajta karakterét igyekszünk palackba zárni.
A Balaton számunkra magától értetődően az olaszrizlingről szól, így ez a fajta több stílusban elkészítve is biztos pontja portfóliónknak. A Balatonfüred–Csopaki termőtáj különleges képességét a magas minőségű fehérborok készítésében azonban emellett a rajnai rizlingen és a furminton keresztül is igyekszünk megmutatni.
A legújabb szerelem és egyúttal a palackba töltött nyár számunkra a siller, mely mélyebb ízeket nyújt a rozéknál és sokkal több könnyedséget, lezserséget kínál, mint egy vörösbor. Ehhez a kékfrankos ideális alapanyag. A komoly vörösborok mezőnyében pedig a jövőben a szerintünk egyik legizgalmasabb francia kékszőlő-fajta, a syrah mellett kötelezzük el magunkat.