Szűretlen Szekszárdi Kadarka
Szekszárdi borvidék egyik legfontosabb kékszőlője a Kadarka. Az Előhegy dűlő hagyományos bakművelésű tőkékről szüretelték. A bakművelésnél a fürtök közelebb vannak a talajhoz, s annak energiáját felhasználva jobban beérik a szőlő. A fakádas erjesztés ideje alatt kézzel csömöszölték az alapanyagot, ahogy azt már a 16. században is tették. Tizenkét hónapos ászokhordós érlelés után került palackba. Közepes rubin szín, illatában a piros- és a fűszerpaprika mellett ott van a feketebors, ugyanakkor egy rendkívül kellemes gyümölcsösség, szeder és friss szilva is megjelenik benne. Ízében a selymes és lágy tanninok jól kiegészítik a friss savakat. Piros bogyós gyümölcs dominancia érezhető a lecsengésben.
Tradicionális magyar fűszeres ételek kiváló kísérőjeként (fűszerpaprikás ételek), de megállja a helyét egy halászlé vagy a klasszikus káposztás ételek me
Prémium OEM Szekszárdi Száraz Vörösbor
Kézzel szüretelt!