A 2017-es év nagyban kedvezett borászatunknak, hiszen a meleg idő hozzásegített a szőlőfajták szép savakkal, magas cukorfokkal történő, hibátlan beéréséhez. A superior minősítés egy eleve magasabb színvonalat testesít meg, így csak a legkiemelkedőbb évjáratokban készítjük el Bikavér superiorunkat is. Összetételét tekintve megjelennek benne Kárpát-medencei és világfajták. Kékfrankos alapon, Merlot-t, Cabernet franc-t, Cabernet sauvignon-t és Syrah-t házasítottunk, így a teltség és fűszeresség mellett gyümölcsös illatok is felfedezhetők benne. A teljes almasavbontást és a 18 hónapos hagyományos tölgyfahordós érlelést követően egy hosszú palackos érleléssel maximalizáljuk a komplexitást. Marhahúsos, vadhússal készült ételek mellé fogyasztva egyedülálló összhangot teremt, 16-18°C-on fogyasztva.
Egri Borvidéki Borverseny 2023 – Aranyérem
Országos Borverseny 2023 – Aranyérem
VinAgora Hungary 2023 - GOLD