Márton és Lányai Pálinka
Mitől lesz egy speciálisan magyar termék, egy pálinka világszínvonalú? A választ bármelyik Márton és Lányai pálinka palackjában megtalálhatjuk. Az üvegben találkozik a pálinkafőzés mestereinek tudása, a szakma szeretete, a válogatott gyümölcsök és más alapanyagok....de nem utolsó sorban a töretlen kísérletező kedv. Márton János 1991 óta szenvedélyének tekinti a pálinkák és a különböző gyümölcspárlatok készítését. Igazi mesterhez híven évről évre tökéletesebbre csiszolja termékeit, melyek minőségét több tucat hazai és nemzetközi díj fémjelez. Olyan új ízek fűződnek a nevéhez, mint a málna pálinka, vagy az irsai olivér szőlőpálinka. A Márton és Lányai igazi családi manufaktúra - a szó legnemesebb értelmében - pálinkáinak egyedi ízei és páratlan minősége szimbolizálja, mit jelent a világszínvonal a párlatok, a pálinkák világában.