A legmagasabb minőségi kategóriájú Bikavérünk, a Bikavér Grand Superior. Az elkészítésének megálmodásakor már a szőlőtelepítés megtervezésénél figyelembe vettük, hogy melyik dűlő lenne a legalkalmasabb egy ilyen komoly, nagy bor megalkotására. A Nagy-Eged hegy déli lejtőjén a Nagy-Eged-dűlő az Egri Borvidék többi részétől elérő talaja és fekvése miatt bizonyult a legmegfelelőbbnek. 2008-ban a bor összetételét adó Kékfrankost, Cabernet franc-t, Merlot-t, Syrah-t és Kadarkát céltudatosan telepítettük el erre a területre egy időben és a megfelelő arányban. A technológia része a nagymértékű terméskorlátozás, a különböző fajták egyszerre szüretelése, együtt erjesztése, és 18 hónapon át tartó együtt érlelése. Marhahúshoz, nagyvadakhoz kiváló választás, 18-20°C-on fogyasztva.